Witaj na forum TF2.com.pl
Jeżeli jesteś nowy, pamiętaj, by przeczytać poradnik dla nowicjuszy.
Przed zadaniem pytania skorzystaj z wyszukiwarki i TF2 Wiki.

Bioshock, Bioshock 2, B. Infinite - czy Steam zna wersję PL?

W jakie inne gry gracie? Tutaj dyskutujemy na ten temat.

Re: Bioshock, Bioshock 2, B. Infinite - czy Steam zna wersję

Postprzez s4rd3l » 28 marca 2013, o 15:49

Ale ktoś inny mi pisze coś przeciwnego.
Jordandc napisał(a):Jemu prawdopodobnie chodzi o klucz steam zakupiony u polskiego dystrybutora. Według niego ma on wersję z PL napisami. Ja tego nie mogę podtwierdzić gdyż posiadam wersję zakupioną bezpośrednio na steamie i takiej możliwości nie mam. Jednak nie widzę w tym problemu. Jeżeli zakupisz wersję ze steama bezpośrednio za 49,99 euro nie będziesz miał polskiego języka (nawet napisów) tyle ode mnie.

Więc proponuje, żeby nie wypowiadali się besserwisserzy KTÓRYM SIE WYDAJE, tylko posiadacze gry.
Obrazek
s4rd3l
 
Posty: 571
Dołączył(a): 17 grudnia 2011, o 22:30

Re: Bioshock, Bioshock 2, B. Infinite - czy Steam zna wersję

Postprzez adriano66 » 28 marca 2013, o 15:55

Wyedytowałem specjalnie dla ciebie poprzedni post. Masz tam wszystko czego potrzebujesz.
Ale ktoś inny mi pisze coś przeciwnego.
Jordandc napisał(a):Jemu prawdopodobnie chodzi o klucz steam zakupiony u polskiego dystrybutora. Według niego ma on wersję z PL napisami. Ja tego nie mogę podtwierdzić gdyż posiadam wersję zakupioną bezpośrednio na steamie i takiej możliwości nie mam. Jednak nie widzę w tym problemu. Jeżeli zakupisz wersję ze steama bezpośrednio za 49,99 euro nie będziesz miał polskiego języka (nawet napisów) tyle ode mnie.

Więc proponuje, żeby nie wypowiadali się besserwisserzy KTÓRYM SIE WYDAJE, tylko posiadacze gry.

Dobrze, że bierzesz pod uwagę zdanie kogoś kto nie ma gry na koncie, a screenshoty drugiej osoby z przegranymi 22 godzinami ignorujesz :D To ma sens.

GL
Avatar użytkownika
adriano66
Kierownik do spraw mało ważnych
 
Posty: 6518
Dołączył(a): 24 stycznia 2008, o 12:40
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Bioshock, Bioshock 2, B. Infinite - czy Steam zna wersję

Postprzez Jordandc » 28 marca 2013, o 16:04

Zmiana języka steam na polski pomogła. Gra faktycznie teraz ma napisy. Do serdel opłaca się wydać te 30 parę kluczy, ale na wersję pre order! co niektórzy jeszcze taka sprzedają. Dodatkowo dostaniesz itemy do tf2, xcoma, i zwykłego bioshocka. Tylko nie kup czasami zblokowaną na rosję. Na gifcie musi być napisane PRE-ORDER WW
Ostatnio edytowano 28 marca 2013, o 16:13 przez Jordandc, łącznie edytowano 1 raz
Jordandc
 
Posty: 431
Dołączył(a): 23 maja 2009, o 16:12
Lokalizacja: Pruszków

Re: Bioshock, Bioshock 2, B. Infinite - czy Steam zna wersję

Postprzez s4rd3l » 28 marca 2013, o 16:11

Jordandc napisał(a):Zmiana języka steam na polski pomogła. Gra faktycznie teraz ma napisy. Do serdel opłaca się wydać te 30 parę kluczy, ale na wersję pre order! co niektórzy jeszcze taka sprzedają. Dodatkowo dostaniesz itemy do tf2, xcoma, i zwykłego bioshocka.

No i to jest konkretna i wiarygodna odpowiedź.

PS. @adriano66
Masz świadomość, że wiele osób ma wiele kont Steam i wgląd w jedno z nich o niczym nie przeświadcza? To że nie widzisz Bioshocka na koncie Jordandc nie umniejsza wartości jego wypowiedzi, prawda? Tak czy inaczej, odpowiedź na moje pytanie od dwóch rzeczywistych użytowników BI mam, i to jest istotne.
Obrazek
s4rd3l
 
Posty: 571
Dołączył(a): 17 grudnia 2011, o 22:30

Re: Bioshock, Bioshock 2, B. Infinite - czy Steam zna wersję

Postprzez adriano66 » 28 marca 2013, o 16:27

Szkoda, że notka na stronie 2k i screenshot z gry są dla ciebie mało wiarygodne, a ty całą swoją wiedzę wolisz opierać na nie do końca rozeznanym użytkowniku, twierdzącym, że grę posiada pomimo, że nie masz na to żadnego dowodu, ignorując drugiego rzeczowo odpowiadającego na twoje pytanie.
Ten cytat powyżej nijak ma się do twojego pytania bo to zostało rozwikłana na poprzedniej stronie.
Miłej gry.
Avatar użytkownika
adriano66
Kierownik do spraw mało ważnych
 
Posty: 6518
Dołączył(a): 24 stycznia 2008, o 12:40
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Bioshock, Bioshock 2, B. Infinite - czy Steam zna wersję

Postprzez s4rd3l » 28 marca 2013, o 17:15

adriano66 napisał(a):Szkoda, że notka na stronie 2k i screenshot z gry są dla ciebie mało wiarygodne, a ty całą swoją wiedzę wolisz opierać na nie do końca rozeznanym użytkowniku, twierdzącym, że grę posiada pomimo, że nie masz na to żadnego dowodu, ignorując drugiego rzeczowo odpowiadającego na twoje pytanie.
Ten cytat powyżej nijak ma się do twojego pytania bo to zostało rozwikłana na poprzedniej stronie.
Miłej gry.


Notka na stronie o niczym nie zaświadcza, bo takie choćby stwierdzenie
Russian, Polish, and Japanese are only available in their respective territories.

jest wieloznaczne i nic nie wyjaśniające.

Nie ignorowałem niczyich wypowiedzi, tylko czekałem na kolejne wypowiedzi rzeczywistych użytkowników, bo jak widać choćby na powyższym przykładzie jedna osoba może się mylić.
Obrazek
s4rd3l
 
Posty: 571
Dołączył(a): 17 grudnia 2011, o 22:30

Re: Bioshock, Bioshock 2, B. Infinite - czy Steam zna wersję

Postprzez Jordandc » 28 marca 2013, o 17:42

Lepiej chyba zamknąć ten temat bo sprawa została wyjaśniona i wszyscy są zadowoleni. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć że nie używam polskiego steama, dlatego pierwotnie miałem grę po angielsku. Po zmianie języku steam na polski faktycznie napisy w grze są po polsku. Chciałem pomóc dlatego też jeżeli ktoś z administratorów ma taką siłę, to niech skasuje nabite przeze mnie posty w tym temacie o które zostałem posądzony, a całkowicie mi na nich nie zależy. Forum jest od pomagania a nie od nabijania postów dlatego też nie rozumiem zarzutów usera o nicku antynick, czym całkowicie się nie przejmuję.

Do s4rd3l. Pamiętaj aby gift który zakupisz miał notke Pre order WW.

Do Adriano. Grę posiadam na drugim czystym koncie steam, w celu sprzedania go w przyszłości po przejściu całej gry.
Jordandc
 
Posty: 431
Dołączył(a): 23 maja 2009, o 16:12
Lokalizacja: Pruszków

Poprzednia strona

Powrót do Inne gry, nie tylko na Steam

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron