misiagogo napisał(a):adriano66 napisał(a):(...)albo alex rozmawiał z kimś od was z drużyny.
Do nas raczej nikt się nie odzywał, bynajmniej ani do mnie, ani do kotwq, ani tym bardziej do PROTAGONIST bo go nie ma (nie wiem jak z Legion

)
Rozmawiałam z FriTuPlej (Żal Team) i dziś on nie zorganizuje drużyny, ale jeśli organizator zezwoli to chcielibyśmy rozegrać jutro mecz o 13:30 - mogę przesłać screen z rozmowy. Jeśli nie, to
róbta co chceta.

W takim razie wybacz, chodziło mi o screenshota, którego sama podesłałaś,
http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/27/1e6l.png, do mnie docierały tylko jakieś dziwne sprawy, tutaj sytuacja jest raczej jasna. Jeżeli nie dostałaś żadnego powiadomienia, wybacz.
malpa112 napisał(a):kropekk napisał(a):Ludzie, nie róbcie spiny, nasz team (HeadHeadDead) z teamem MaxPlay rozegraliśmy normalnie 2 rundą i juz jesteśmy umówieni na półfinały z następną drużyną.
btw. cup się nazywa chyba 'Fun' , nie myle się ?
To, że jest fun nie oznacza, że wszystko ma być zrobione na ♥♥♥♥♥♥♥♥♥, a przynajmniej zdecydowana większość
Ok, mówisz oczywiście od problemie z rozegraniem pierwszej mapy i problemie z ludźmi którzy nie potrafią się w żaden sposób dogadać między sobą, oraz o tym, że do godziny 15 wszyscy/prawie wszyscy mieli wyjebane na jakiekolwiek granie, czy komunikację w drużynie na temat dat meczu.
W tym również o tym tutaj
viewtopic.php?f=23&t=9905&start=45#p105258 co zanegowałeś dopiero po 16, gdy już był rozgrywany kolejny mecz.
Naprawdę, wymagajcie też czasem czegoś od siebie zanim zaczniecie czegoś wymagać od innych.
@stihl: blacklisty dobra rzecz, każda kolejna odsłona czegokolwiek na tej stronie będzie miała coś takiego, z pickupami o ile będzie je jeszcze sens włączać, włącznie. Mam już kilku kandydatów, którzy nie zajrzą już na żadne wydarzenie.
Tip dla ciekawskich: jeżeli kiedykolwiek dostałeś ode mnie bana licz na to, że jesteś na tej liście.