Mianowicie zostałem oszukany na 50$.

"Zwracam się z gorącą prośbą o pomoc. Zostałem oszukany na przedmioty o wartości 50$
W załączniku jest zdjęcie chatu z całą przeprowadzoną rozmową z kontem które posłużyło za narzędzie do kradzieży. Otrzymałem link który wyglądał normalnie (http://steamcom*muni*ty.com/id/rainbowdaqq/) Nie dopatrzyłem się tej jednej litery która przesądziła o wszystkim. Wszedłem na stronę, wszystko wyglądało tak jak powinno, zalogowałem się, podałem kod zabezpieczający z e-maila (normalna procedura steam). Następnie dostałem wiadomość "thanks for items" itd. (wszystko widoczne na zdjęciu) Wszedłem w ekwipunek i rzeczywiście, zostałem okradziony z 10 kluczy i czapki B.M.O.C (łączna cena przedmiotów według strony backpack.tf to ok. 50 dolarów). W historii transakcji mam wymianę z innym użytkownikiem (nick: X_e_K), który po kilksu sekundach w plecaku miał widoczną już tylko czapkę, a kluczy brak. Otrzymałem 3 bezwartościowe przedmioty z gry DOTA 2 za moje przedmioty. W żadnym momencie nie potwierdzałem ani nie otrzymałem ofert wymiany. Prawdopodobnie złodziej posłużył się jakimś skryptem obchodzącym zabezpieczenia steam i fałszywej strony ze skopiowanym wyglądem i prawie nie do zauważenia drobnej zmiany w nazwie strony. Prosiłbym o zwrócenie przedmiotów o ile to możliwe. W liście znajomych posiada dużo nieaktywnych kont z ustawieniem prywatnym profilu."
Dodam jeszcze, że odrazu wszedłem na profil X_e_K w ciągu 5min od tego zajścia i w eq miał już tylko czapkę i itemy z DOTA2 . Po kluczach nie było śladu.
Już tylko czekam na odpowiedź supportu i liczę że zrobią cokolwiek. Tutaj pytanie do was: Jak długo będę czekał na odpowiedź? Chciałbym żeby to wszystko skończyło się jak najszybciej.
Przestrzegam przed tego typu złodziejstwem! Sprawdzajcie linki.