Strona 1 z 1

Steam ID w profilu na forum

PostNapisane: 8 stycznia 2011, o 12:59
przez matriks83
witam


widzialem u wielu uzytkownikow ze pod avatarami mają nazwe steam i tam jest czy jest online itd.

moje pytanie jak to zrobić ?

Re: Jak to zrobic ?

PostNapisane: 8 stycznia 2011, o 13:01
przez adriano66
Steam Id w profilu na forum ustawiasz tutaj -> ucp.php?i=164

viewtopic.php?f=7&t=3664
viewtopic.php?f=13&t=2134#p24401

Re: Steam ID w profilu na forum

PostNapisane: 8 stycznia 2011, o 13:11
przez matriks83
dzieki za pomoc nie moglem zrobic ale sciagnalem STEAMID_Finder I udalo sie

można zamykac

Re: Steam ID w profilu na forum

PostNapisane: 8 stycznia 2011, o 13:44
przez adriano66
co prawda nie potrzeba znać steam_ID żeby to zrobić bo wystarczy link do profilu co jest wytłumaczone w dwóch linkach w moim poprzednim poście, ale ok steam_Id mozesz tez przeliczyć tutaj http://www.noobsticks.com/home.php?pageid=lookup

Re: Steam ID w profilu na forum

PostNapisane: 25 grudnia 2012, o 10:24
przez ParsonS
Daloby sie uaktualnic przegladarke plecaka na forum? Kazdy nowy item nie jest rozpoznawany ani wyświetlany poprawnie
http://www.tf2.com.pl/tf2b/?id=76561198002160910

Re: Steam ID w profilu na forum

PostNapisane: 25 grudnia 2012, o 11:50
przez adriano66
zmieniłem na linki do tf2b, bo hINDUsowi i tak nie chce się poprawiać plecaka na forum ;)

Re: Steam ID w profilu na forum

PostNapisane: 25 grudnia 2012, o 20:23
przez trawa
Coś słabo zmieniłeś. U mnie linki nadal prowadzą do naszego plecaka.

Re: Steam ID w profilu na forum

PostNapisane: 25 grudnia 2012, o 21:09
przez adriano66
crtl+F5/shift+F5 :>

Re: Steam ID w profilu na forum

PostNapisane: 25 grudnia 2012, o 21:46
przez trawa
Nie działa. Nawet na IE sprawdziłem.
O ile pamiętam to ty musisz usunąć cache steamprofili po stronie serwera.

Re: Steam ID w profilu na forum

PostNapisane: 25 grudnia 2012, o 23:43
przez adriano66
dziwne, ktoś jeszcze po wyczyszczeniu cache przeglądarki ma taki problem?

Re: Steam ID w profilu na forum

PostNapisane: 26 grudnia 2012, o 00:21
przez hINDUs
jest ok, coś ci cache-uje po twojej stronie