Marcio0015 napisał(a):Wie ktoś ile jest wart czapka "w kulach po brzegi", hełm "pancerny autorytet" i wiedzminski miecz? A i caly zestaw bonk boya
Nino666 napisał(a):Witam, ostatnio widziałem u pewnego gracza broń do leczenia u medyka która nie tylko pokazywała ile razy został użyty Uber oraz ile asyst ma medyk ale także informowała o tym ile pkt. drużyny wyleczył medyk. Pomimo pilnego szukania w Internecie nie udało mi się znaleźć informacji na temat tej broni, nie jestem na tyle doświadczonym graczem aby wiedzieć jak taką broń uzyskać. Czy może mnie ktoś poinformować co to za rodzaj broni był ? Jakieś lepsze kuriozum ? Gdzie mogę taką broń nabyć i za ile ?
Jestem zdeterminowany pozyskać taką broń
Nino666 napisał(a):Witam, mam zamiar kupić quick-fix kuriozum, problem w tym, że znalazłem już 3 rodzaje broni kuriozum i każda różni się od siebie dość znacznie ceną. Może mi ktoś wyjaśnić co oznacza :
- Quick-fix (Kuriozum - seria zabójstw) 4 euro
- Quick-fix (Kuriozum - wyspecjalizowana seria zabójstw) 6 euro
- Quick-fix (Kuriozum - profesjonalna seria zabójstw) 15 euro
zmutowany7 napisał(a):Nino666 napisał(a):Witam, mam zamiar kupić quick-fix kuriozum, problem w tym, że znalazłem już 3 rodzaje broni kuriozum i każda różni się od siebie dość znacznie ceną. Może mi ktoś wyjaśnić co oznacza :
- Quick-fix (Kuriozum - seria zabójstw) 4 euro
- Quick-fix (Kuriozum - wyspecjalizowana seria zabójstw) 6 euro
- Quick-fix (Kuriozum - profesjonalna seria zabójstw) 15 euro
To znaczy, że dodane do nich są serie zabójstw, które możesz zdobyć grając MvM'a na ticketach.
Nino666 napisał(a):Kupie Mechaniczna Maska Internisty, jaka jest przybliżona cena takiego itemu ?
Sakraker napisał(a):Witam!
Ostatnio kupiłem czapkę w tf2 podczas wymiany Détective Noir lvl 100 . Mam proste i szybkie pytanie ile za nią moge dostać ? Proszę o konkretne dane
Z góry dzięki
zmutowany7 napisał(a):Sakraker napisał(a):Witam!
Ostatnio kupiłem czapkę w tf2 podczas wymiany Détective Noir lvl 100 . Mam proste i szybkie pytanie ile za nią moge dostać ? Proszę o konkretne dane
Z góry dzięki
Jak 100 lvl to może 1.66-2.
Powrót do Kupie / Sprzedam (TF2)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości