Witaj na forum TF2.com.pl
Jeżeli jesteś nowy, pamiętaj, by przeczytać poradnik dla nowicjuszy.
Przed zadaniem pytania skorzystaj z wyszukiwarki i TF2 Wiki.

Modyfikacja menu - szybkie łączenie do serwerów

Baza poradników dla graczy tworzona przez naszych forumowiczów.
Regulamin działu
W tym dziale zamieszczamy tylko gotowe poradniki.

Re: Szybkie łączenie do polskich serwerów - modyfikacja menu

Postprzez Luki » 24 lipca 2011, o 23:36

Patrz post wyżej ;)
Bo "ciasto jest pyszne i wilgotne" :D ©GLaDOS
Sygnaturka z zawartością plecaka TF2: http://luki.net.pl/tfsig.php
Luki
Moderator
 
Posty: 334
Dołączył(a): 1 kwietnia 2009, o 18:36
Lokalizacja: Kraków

Re: Szybkie łączenie do polskich serwerów - modyfikacja menu

Postprzez Banki » 24 lipca 2011, o 23:49

No Dobra robota :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Banki
 
Posty: 8
Dołączył(a): 6 lipca 2011, o 20:41
Lokalizacja: Warszawa

Re: Szybkie łączenie do polskich serwerów - modyfikacja menu

Postprzez fishu64 » 25 lipca 2011, o 09:59

Super!!!Genialny pomysł i wykonanie 10/10.....Velture dał ci piwo.....
.......a od Fishu64 masz ********* krate [sorka :oops: ] piwa :D
Obrazek

Ps. czemu mam 1 post?
Ostatnio edytowano 25 lipca 2011, o 10:25 przez fishu64, łącznie edytowano 1 raz
fishu64
 
Posty: 2
Dołączył(a): 29 maja 2010, o 07:57

Re: Szybkie łączenie do polskich serwerów - modyfikacja menu

Postprzez trawa » 25 lipca 2011, o 10:22

fishu64 napisał(a):.......a od Fishu64 masz kwarte :D

Strasznie skąpy jesteś
1 kwarta = 946,352946 mililitra :wink:
Myśl rodzi herezję. Herezja wymaga odkupienia.
Nie lękam się zła, bowiem jestem uosobieniem lęku.
Avatar użytkownika
trawa
Ordo Malleus
 
Posty: 719
Dołączył(a): 3 października 2007, o 16:37
Lokalizacja: City 71

Re: Szybkie łączenie do polskich serwerów - modyfikacja menu

Postprzez TenTeges315 » 25 lipca 2011, o 10:26

Zapomniał pan o łebkrabie który znów ma serwer :C
Obrazek
Obrazek
TenTeges315
 
Posty: 12
Dołączył(a): 11 listopada 2009, o 19:29

Re: Szybkie łączenie do polskich serwerów - modyfikacja menu

Postprzez krystek908 » 25 lipca 2011, o 11:12

dobry sposób
Avatar użytkownika
krystek908
 
Posty: 28
Dołączył(a): 2 maja 2009, o 19:39

Re: Szybkie łączenie do polskich serwerów - modyfikacja menu

Postprzez adriano66 » 25 lipca 2011, o 11:59

Luki
viewtopic.php?f=47&t=4175
;)

czekamy na "automat"
Avatar użytkownika
adriano66
Kierownik do spraw mało ważnych
 
Posty: 6517
Dołączył(a): 24 stycznia 2008, o 12:40
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Szybkie łączenie do polskich serwerów - modyfikacja menu

Postprzez Pantheon » 25 lipca 2011, o 14:05

Velture napisał(a):
MrCygan napisał(a):Ciekawe i nawet Fantazja się tu znalazła tylko przypominam, że mamy nowe Ip serwera

Znalazły się serwery sprzed F2P więc i fantazja ;) Uważam to za słuszne posunięcie



A w czym są gorsze servery po F2P? My planowaliśmy server i ustawialiśmy wszystko miesiąc przed F2P a finallny server na polskim hoście pojawiliśmy się zaraz po F2P...
aukulelelelelellelelelellele
Avatar użytkownika
Pantheon
 
Posty: 345
Dołączył(a): 21 marca 2011, o 00:51

Re: Szybkie łączenie do polskich serwerów - modyfikacja menu

Postprzez Luki » 25 lipca 2011, o 14:39

Na razie powstało takie coś, choć działa poprawnie, lepiej to traktować jako wersję alfa ;) W późniejszym czasie powinno pojawić się coś lepszego/poradnik jak tworzyć takie menu samemu.
Bo "ciasto jest pyszne i wilgotne" :D ©GLaDOS
Sygnaturka z zawartością plecaka TF2: http://luki.net.pl/tfsig.php
Luki
Moderator
 
Posty: 334
Dołączył(a): 1 kwietnia 2009, o 18:36
Lokalizacja: Kraków

Re: Szybkie łączenie do polskich serwerów - modyfikacja menu

Postprzez Pantheon » 25 lipca 2011, o 14:46

Ciekawa rzecz nie powiem :)
aukulelelelelellelelelellele
Avatar użytkownika
Pantheon
 
Posty: 345
Dołączył(a): 21 marca 2011, o 00:51

Re: Modyfikacja menu - szybkie łączenie do serwerów

Postprzez Luki » 27 lipca 2011, o 12:16

'Poradnik' gotowy, pierwszy post.
Bo "ciasto jest pyszne i wilgotne" :D ©GLaDOS
Sygnaturka z zawartością plecaka TF2: http://luki.net.pl/tfsig.php
Luki
Moderator
 
Posty: 334
Dołączył(a): 1 kwietnia 2009, o 18:36
Lokalizacja: Kraków

Re: Modyfikacja menu - szybkie łączenie do serwerów

Postprzez Krzychu2400 » 1 sierpnia 2011, o 17:24

Dodałeś poradnik, ale listę którą zrobiłeś to usunąłeś ;) Daj ją pod koniec jako przykład ;)
Obrazek
Avatar użytkownika
Krzychu2400
 
Posty: 539
Dołączył(a): 28 czerwca 2011, o 11:08
Lokalizacja: Dębowica / Łuków

Re: Modyfikacja menu - szybkie łączenie do serwerów

Postprzez hINDUs » 1 sierpnia 2011, o 17:56

link nadal jest, w linijce : Nie wiem jak to zrobić/nie potrafię używać notatnika! (...)
powiększyłem, bo ślepota nie boli ;P
Obrazek Obrazek
Ukryty tekst:
Avatar użytkownika
hINDUs
Przybysz z innej planety
 
Posty: 2647
Dołączył(a): 6 marca 2009, o 01:20

Re: Modyfikacja menu - szybkie łączenie do serwerów

Postprzez Luki » 29 października 2011, o 22:04

Nowa wersja: klik.
Generator również jest już zaktualizowany.
Bo "ciasto jest pyszne i wilgotne" :D ©GLaDOS
Sygnaturka z zawartością plecaka TF2: http://luki.net.pl/tfsig.php
Luki
Moderator
 
Posty: 334
Dołączył(a): 1 kwietnia 2009, o 18:36
Lokalizacja: Kraków

Poprzednia strona

Powrót do Poradniki do Team Fortress 2

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron