Witaj na forum TF2.com.pl
Jeżeli jesteś nowy, pamiętaj, by przeczytać poradnik dla nowicjuszy.
Przed zadaniem pytania skorzystaj z wyszukiwarki i TF2 Wiki.

Poker Night at the Inventory - błąd

Forum zagubionych i zdesperowanych ;) Twoje problemy rozwiążą profesjonalni sprzętowi i softwareowi wróżkowie :) Kłopoty ze sprzętem, systemem operacyjnym, jakaś grą ? to właśnie tu :)
Regulamin działu
Problemy z Team Fortress 2 zgłaszajcie w dziale Problemy z Team Fortress 2

Poker Night at the Inventory - błąd

Postprzez w1w2w34 » 13 sierpnia 2013, o 19:29

Witam,
Otóż gra uruchamiała się poprawnie i wszystko działało dobrze, KOLOROWO, tylko... Gdy jak co dzień włączyłem grę ekran zrobił się czarno-biały. Nie mam pojęcia dlaczego :(. Sprawdziłem spójność plików gry, ale to niestety nie pomogło. Dołączam screen wyglądu gry.
Reinstal gry także nie pomógł :(.
Nie pomógł także ten proces: http://www.youtube.com/watch?v=oEXsrrcW1WY
Jednak po 3 dniach ekran stał się normalny jednak teraz zniknęły moje statystyki, zdobyte stoły i karty, oraz przedmioty...
O tym także napisałem do supportu steam, jednak jak się domyślacie - nawet nie odpiszą. :/
Proszę o pomoc.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
w1w2w34
 
Posty: 9
Dołączył(a): 13 sierpnia 2013, o 19:08

Re: Poker Night at the Inventory - błąd

Postprzez TheMadner » 13 sierpnia 2013, o 20:17

Tylko dlaczego HUD jest kolorowy? Oto jest pytanie...

Avatar użytkownika
TheMadner
 
Posty: 245
Dołączył(a): 6 maja 2013, o 16:51

Re: Poker Night at the Inventory - błąd

Postprzez w1w2w34 » 13 sierpnia 2013, o 20:25

TheMadner napisał(a):Tylko dlaczego HUD jest kolorowy? Oto jest pytanie...


Mnie też to zdziwiło ;P. Ale jak napisałem:

w1w2w34 napisał(a):Jednak po 3 dniach ekran stał się normalny jednak teraz zniknęły moje statystyki, zdobyte stoły i karty, oraz przedmioty...
O tym także napisałem do supportu steam, jednak jak się domyślacie - nawet nie odpiszą. :/
Proszę o pomoc.
w1w2w34
 
Posty: 9
Dołączył(a): 13 sierpnia 2013, o 19:08

Re: Poker Night at the Inventory - błąd

Postprzez Velture » 13 sierpnia 2013, o 20:42

To nie bug. Na pewnym etapie gry tak się robiło z tego co pamiętam. Taka dramaturgia itp.
Nie odpowiadam na pytanie o tf2 na PW, GG, STEAM itp. Chcesz pomocy? Pisz posty na forum. Może kiedyś komuś pomogą.
Avatar użytkownika
Velture
 
Posty: 1772
Dołączył(a): 13 października 2010, o 02:38

Re: Poker Night at the Inventory - błąd

Postprzez w1w2w34 » 13 sierpnia 2013, o 20:50

Velture napisał(a):To nie bug. Na pewnym etapie gry tak się robiło z tego co pamiętam. Taka dramaturgia itp.

Ale da się to jakoś naprawić, czy po prostu gra jest zwalona?
w1w2w34
 
Posty: 9
Dołączył(a): 13 sierpnia 2013, o 19:08

Re: Poker Night at the Inventory - błąd

Postprzez alexpl » 13 sierpnia 2013, o 20:54

Miałeś tak od początku gry ? Jak nie to przejdź kawałek dalej i zobacz czy nadal jest taki błąd.

Obrazek

Avatar użytkownika
alexpl
Moderator
 
Posty: 630
Dołączył(a): 19 października 2012, o 22:40
Lokalizacja: Poznań

Re: Poker Night at the Inventory - błąd

Postprzez Furrygineer » 13 sierpnia 2013, o 22:10

Z tego co pamiętam to jak założyłeś sobie na stół taki skin z robotem to częścią tego skinu było zmienienie gry na kolor czarno biały.

Mister Freeman a.k.a Firma(n)

Avatar użytkownika
Furrygineer
 
Posty: 105
Dołączył(a): 6 maja 2010, o 20:28
Lokalizacja: Małopolska

Re: Poker Night at the Inventory - błąd

Postprzez ParsonS » 14 sierpnia 2013, o 10:25

Tez potwierdzam ze byl taki stol ktory zmienial wyglad na cz-b
gratki dla autora
Tanie bronie strange, czapki i inne przedmioty na sprzedaż: TUTAJ
ParsonS
 
Posty: 216
Dołączył(a): 5 listopada 2011, o 18:05

Re: Poker Night at the Inventory - błąd

Postprzez w1w2w34 » 14 sierpnia 2013, o 20:11

ParsonS napisał(a):Tez potwierdzam ze byl taki stol ktory zmienial wyglad na cz-b
gratki dla autora

Dobra nie podniecaj się...
A co z utratą statystyk? Da się jakoś przywrócić czy nie?
w1w2w34
 
Posty: 9
Dołączył(a): 13 sierpnia 2013, o 19:08

Re: Poker Night at the Inventory - błąd

Postprzez Furrygineer » 15 sierpnia 2013, o 00:38

Obawiam się, że nie.

Mister Freeman a.k.a Firma(n)

Avatar użytkownika
Furrygineer
 
Posty: 105
Dołączył(a): 6 maja 2010, o 20:28
Lokalizacja: Małopolska


Powrót do Mam kłopot !

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

cron