Witaj na forum TF2.com.pl
Jeżeli jesteś nowy, pamiętaj, by przeczytać poradnik dla nowicjuszy.
Przed zadaniem pytania skorzystaj z wyszukiwarki i TF2 Wiki.

Team Fortress 2 Premium - błąd

Forum zagubionych i zdesperowanych ;) Twoje problemy rozwiążą profesjonalni sprzętowi i softwareowi wróżkowie :) Kłopoty ze sprzętem, systemem operacyjnym, jakaś grą ? to właśnie tu :)
Regulamin działu
Problemy z Team Fortress 2 zgłaszajcie w dziale Problemy z Team Fortress 2

Team Fortress 2 Premium - błąd

Postprzez w1w2w34 » 13 sierpnia 2013, o 19:12

Witam, dzisiaj zakupiłem przedmiot w sklepie Monn i tym samym moje Team Fortress 2 zostało podwyższone do premium. I teraz moje błędy. Po 1 nie mogę otrzymać losowych kart, mimo iż mam konto premium (mój kolega także ma konto premium i może dostać 4 czy tam 5 kart), a także nie spełniam warunków do losowego pakietu kart. Druga sprawa - ponieważ zakupiłem premium powinienem dostać (mój kolega dzięki premium posiada) Team Fortress 2 Beta.
Napisałem 4 dni temu do steam ale oczywiście oni mają mnie w dupie i nawet nie mają zamiaru odpisać. Dlatego proszę was o pomoc ;/. Co zrobić w tej sytuacji?
w1w2w34
 
Posty: 9
Dołączył(a): 13 sierpnia 2013, o 19:08

Re: Team Fortress 2 Premium - błąd

Postprzez Velture » 13 sierpnia 2013, o 19:29

Nie masz tf2beta w bibliotece? Zrób screena bo nie wierzę.
Nie odpowiadam na pytanie o tf2 na PW, GG, STEAM itp. Chcesz pomocy? Pisz posty na forum. Może kiedyś komuś pomogą.
Avatar użytkownika
Velture
 
Posty: 1772
Dołączył(a): 13 października 2010, o 02:38

Re: Team Fortress 2 Premium - błąd

Postprzez TheMadner » 13 sierpnia 2013, o 19:31

Losowe karty chyba wylatują co 9 wydanych euro w grze ale pewien nie jestem

P.S. A restartowałeś Steama? Może się "zawiesił"

Avatar użytkownika
TheMadner
 
Posty: 245
Dołączył(a): 6 maja 2013, o 16:51

Re: Team Fortress 2 Premium - błąd

Postprzez w1w2w34 » 13 sierpnia 2013, o 19:32

Sam także nie mogłem uwierzyć :(. Dołączam screen jako załącznik.
Celowo otworzyłem konto, w którym jak widać premium posiadam.

TheMadner napisał(a):Losowe karty chyba wylatują co 9 wydanych euro w grze ale pewien nie jestem

Tak, ale nie tylko. Mój kolega ma premium TF2 i normalnie może zdobyć 4 czy tam 5 losowych kart, spełnia warunki do otrzymania pakietu kart.
To z tym 9 euro to dodatkowy sposób na zdobycie dodatkowych kart (kolega oprócz powyższego ma możliwość i tak zdobyć karty).
w1w2w34
 
Posty: 9
Dołączył(a): 13 sierpnia 2013, o 19:08

Re: Team Fortress 2 Premium - błąd

Postprzez adriano66 » 13 sierpnia 2013, o 19:49

Karty otrzymujesz kupując przedmioty w sklepie mann co, jedną co $9 co masz wyraźnie napisane na profilu steam, na podstronie z odznakami po kliknięciu na "Jak zdobyć karty?"

Jak mogę zdobyć więcej losowych kart?
Losowe karty w grach Free to Play są przyznawane za robienie zakupów w sklepie gry.
Wydano około X$ w tej grze po wydaniu tego zestawu kart.
Postęp do następnego zrzutu kart
(około 9.00$ na każdą kartę)
Spełniasz warunki do otrzymania pakietu kart
Kiedy zdobędziesz już wszystkie losowe karty, otrzymasz możliwość zdobycia specjalnego zestawu zawierającego kolejne 3 karty. Zestawy kart przyznawane są losowo użytkownikom spełniającym wymagania, w miarę jak członkowie społeczności wytwarzają odznaki. Loguj się do Steam co tydzień, aby mieć pewność, że kwalifikujesz się do losowania.


TF2 Beta nie różni się od normalnego TF2, poza tym jest martwe i prawdopodobnie zostało lub zostanie wyłączone w najbliższym czasie z racji przejścia TF2 na steampipe co pozwala na przeprowadzanie betatestów bez potrzeby instalowania drugiej wersji gry.
Avatar użytkownika
adriano66
Kierownik do spraw mało ważnych
 
Posty: 6518
Dołączył(a): 24 stycznia 2008, o 12:40
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Team Fortress 2 Premium - błąd

Postprzez w1w2w34 » 13 sierpnia 2013, o 19:52

adriano66 napisał(a):Karty otrzymujesz kupując przedmioty w sklepie mann co, jedną co $9 co masz wyraźnie napisane na profilu steam, na podstronie z odznakami po kliknięciu na "Jak zdobyć karty?"

Jak mogę zdobyć więcej losowych kart?
Losowe karty w grach Free to Play są przyznawane za robienie zakupów w sklepie gry.
Wydano około 1.91$ w tej grze po wydaniu tego zestawu kart.
Postęp do następnego zrzutu kart
(około 9.00$ na każdą kartę)
Spełniasz warunki do otrzymania pakietu kart
Kiedy zdobędziesz już wszystkie losowe karty, otrzymasz możliwość zdobycia specjalnego zestawu zawierającego kolejne 3 karty. Zestawy kart przyznawane są losowo użytkownikom spełniającym wymagania, w miarę jak członkowie społeczności wytwarzają odznaki. Loguj się do Steam co tydzień, aby mieć pewność, że kwalifikujesz się do losowania.


TF2 Beta nie różni się od normalnego TF2, poza tym jest martwe i prawdopodobnie zostało lub zostanie wyłączone w najbliższym czasie z racji przejścia TF2 na steampipe co pozwala na przeprowadzanie betatestów bez potrzeby instalowania drugiej wersji gry.


Mylisz się. Mój kolega nie kupił niczego z TF2 i mimo premium może zdobyć 4 czy tam 5 losowych kart.
w1w2w34
 
Posty: 9
Dołączył(a): 13 sierpnia 2013, o 19:08

Re: Team Fortress 2 Premium - błąd

Postprzez adriano66 » 13 sierpnia 2013, o 19:54

Bo pewnie miał premium przed wydaniem kart. Darmowe konta nie dostają kart.
Podesłałem ci cytat, napisz Valve, że nie wie w jaki sposób rozdaje karty.
Avatar użytkownika
adriano66
Kierownik do spraw mało ważnych
 
Posty: 6518
Dołączył(a): 24 stycznia 2008, o 12:40
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Team Fortress 2 Premium - błąd

Postprzez w1w2w34 » 13 sierpnia 2013, o 19:57

adriano66 napisał(a):Bo pewnie miał premium przed wydaniem kart. Darmowe konta nie dostają kart.
Podesłałem ci cytat, napisz Valve, że nie wie w jaki sposób rozdaje karty.

Darmowe nie, ale piszę, ŻE ZAKUPIŁEM PREMIUM.
w1w2w34
 
Posty: 9
Dołączył(a): 13 sierpnia 2013, o 19:08

Re: Team Fortress 2 Premium - błąd

Postprzez adriano66 » 13 sierpnia 2013, o 20:59

Teraz przeczytaj pierwsze zdanie z cytowanego powyżej tekstu.

Jeżeli w momencie wydania steam cards nie miałeś premium nie dostaniesz darmowych kart.
Avatar użytkownika
adriano66
Kierownik do spraw mało ważnych
 
Posty: 6518
Dołączył(a): 24 stycznia 2008, o 12:40
Lokalizacja: Częstochowa


Powrót do Mam kłopot !

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: MSN [Bot] i 1 gość

cron