Witaj na forum TF2.com.pl
Jeżeli jesteś nowy, pamiętaj, by przeczytać poradnik dla nowicjuszy.
Przed zadaniem pytania skorzystaj z wyszukiwarki i TF2 Wiki.

Source FilmMaker

Forum zagubionych i zdesperowanych ;) Twoje problemy rozwiążą profesjonalni sprzętowi i softwareowi wróżkowie :) Kłopoty ze sprzętem, systemem operacyjnym, jakaś grą ? to właśnie tu :)
Regulamin działu
Problemy z Team Fortress 2 zgłaszajcie w dziale Problemy z Team Fortress 2

Source FilmMaker

Postprzez Akkmo » 26 lipca 2013, o 11:35

Siemano wszystkim, mam pewien problem z SFM
A mianowicie jak go włączam to mi system strasznie laguje i nie moge animować ani ruszać kamerą
Od kilku dni chcę zrealizować projekt teledysku TF2 do Zer0 - Bania u Cygana, ale bez SFM nie da rady
Jeśli ktoś ma jakieś propozycje to prosze o pomoc ponieważ nie wiem co robić - usunąć pliki SFM? zainstalować jaki program?
Mam nadzieję że ktoś pomoże, z góry Thx
Avatar użytkownika
Akkmo
 
Posty: 3
Dołączył(a): 26 lipca 2013, o 11:11

Re: Source FilmMaker

Postprzez TheMadner » 26 lipca 2013, o 14:15

Na początek powinieneś podać to,co podać się musi :>

Avatar użytkownika
TheMadner
 
Posty: 245
Dołączył(a): 6 maja 2013, o 16:51

Re: Source FilmMaker

Postprzez adriano66 » 26 lipca 2013, o 18:03

Akkmo napisał(a):Siemano wszystkim, mam pewien problem z SFM
A mianowicie jak go włączam to mi system strasznie laguje i nie moge animować ani ruszać kamerą
Od kilku dni chcę zrealizować projekt teledysku TF2 do Zer0 - Bania u Cygana, ale bez SFM nie da rady
Jeśli ktoś ma jakieś propozycje to prosze o pomoc ponieważ nie wiem co robić - usunąć pliki SFM? zainstalować jaki program?
Mam nadzieję że ktoś pomoże, z góry Thx

To chyba znaczy, że twój komputer jest za słaby żeby uciągnąć SFM
Avatar użytkownika
adriano66
Kierownik do spraw mało ważnych
 
Posty: 6518
Dołączył(a): 24 stycznia 2008, o 12:40
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Source FilmMaker

Postprzez TheMadner » 26 lipca 2013, o 18:23

adriano66 napisał(a):
Akkmo napisał(a):Siemano wszystkim, mam pewien problem z SFM
A mianowicie jak go włączam to mi system strasznie laguje i nie moge animować ani ruszać kamerą
Od kilku dni chcę zrealizować projekt teledysku TF2 do Zer0 - Bania u Cygana, ale bez SFM nie da rady
Jeśli ktoś ma jakieś propozycje to prosze o pomoc ponieważ nie wiem co robić - usunąć pliki SFM? zainstalować jaki program?
Mam nadzieję że ktoś pomoże, z góry Thx

To chyba znaczy, że twój komputer jest za słaby żeby uciągnąć SFM

Nie zawsze tak musi być.Bardzo dawno temu,pewna gra chodziła mi bez żadnej zwiechy, na kompie z 32mb RAM'u ;) Teraz ta sama gra na mym komputerze ma jakiś problem ;c
(Podejrzewam że coś jest nie tak z plikami które są na płycie ;c)

Avatar użytkownika
TheMadner
 
Posty: 245
Dołączył(a): 6 maja 2013, o 16:51

Re: Source FilmMaker

Postprzez Akkmo » 28 lipca 2013, o 22:18

Kiedyś miałem błąd że mam za słabą karte graficzną na SFM, ale tylko mapy mi się robiły zbyt jasne i efekty były trochę drętwe
Ten zrobiłem przed formatem
Potem po formacie nic mi się nie działo z SFM (bo tylko odpaliłem sprawdzić czy działa :wink: )
Teraz jak chciałem zrobić fanowski teledysk to się zaczął ścinać
nwm co robić
jakby co miałem kilka reskinów broni zainstalowanych (zamiast amputatora była futurystyczna piła) z Fanowskiej aktualizacji na Halloween 2011
Avatar użytkownika
Akkmo
 
Posty: 3
Dołączył(a): 26 lipca 2013, o 11:11


Powrót do Mam kłopot !

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron