Witaj na forum TF2.com.pl
Jeżeli jesteś nowy, pamiętaj, by przeczytać poradnik dla nowicjuszy.
Przed zadaniem pytania skorzystaj z wyszukiwarki i TF2 Wiki.

SFM problem

Forum zagubionych i zdesperowanych ;) Twoje problemy rozwiążą profesjonalni sprzętowi i softwareowi wróżkowie :) Kłopoty ze sprzętem, systemem operacyjnym, jakaś grą ? to właśnie tu :)
Regulamin działu
Problemy z Team Fortress 2 zgłaszajcie w dziale Problemy z Team Fortress 2

SFM problem

Postprzez Stradlin » 10 maja 2013, o 21:08

Dzień dobry. :D
problem z SFM - brak bety 2007, mam tylko obecną wersję TF2 bo w internecie nie ma tej z 2007.
Jakieś sugestie?
Z góry dzięki.

PS. jeśli zły dział to proszę o przeniesienie.
Stradlin
 
Posty: 4
Dołączył(a): 10 maja 2013, o 21:02

Re: SFM problem

Postprzez adriano66 » 11 maja 2013, o 10:47

nie mam pojęcia o czym ty w ogóle piszesz
SFM jest tutaj http://store.steampowered.com/app/1840
Avatar użytkownika
adriano66
Kierownik do spraw mało ważnych
 
Posty: 6518
Dołączył(a): 24 stycznia 2008, o 12:40
Lokalizacja: Częstochowa

Re: SFM problem

Postprzez Stradlin » 11 maja 2013, o 17:48

Nie mam wersji TF2 potrzebnej do zrobienia czegokolwiek w SFM, bo żadnej wersji nie mogę wyszukać. :c
Stradlin
 
Posty: 4
Dołączył(a): 10 maja 2013, o 21:02

Re: SFM problem

Postprzez hINDUs » 11 maja 2013, o 22:31

Obrazek Obrazek
Ukryty tekst:
Avatar użytkownika
hINDUs
Przybysz z innej planety
 
Posty: 2647
Dołączył(a): 6 marca 2009, o 01:20

Re: SFM problem

Postprzez Stradlin » 11 maja 2013, o 23:24

...
Wersja TF2 potrzebna do odpalenia SFM to beta z 2007 - tak wynika z moich obserwacji, ale gdzie znajdę linka do tejże wersji, to nie działa. :x
Stradlin
 
Posty: 4
Dołączył(a): 10 maja 2013, o 21:02

Re: SFM problem

Postprzez hINDUs » 11 maja 2013, o 23:38

SFM jest już dostępny dla każdego za darmo, nie potrzeba do tego żadnych antycznych wersji beta
no i jest na bieżąco aktualizowany
po prostu klik w to http://store.steampowered.com/app/1840 i instalujesz
musisz mieć jeszcze Steama
Obrazek Obrazek
Ukryty tekst:
Avatar użytkownika
hINDUs
Przybysz z innej planety
 
Posty: 2647
Dołączył(a): 6 marca 2009, o 01:20

Re: SFM problem

Postprzez Stradlin » 12 maja 2013, o 17:15

Mam tego SFM, ale nie mam map/postaci czy innego g*wna potrzebnego by coś w tym nagrywać, tak trudno to zrozumieć? Rozpoczynam nowy projekt ale nie mam map bo nie mam bety, jezus.
Stradlin
 
Posty: 4
Dołączył(a): 10 maja 2013, o 21:02

Re: SFM problem

Postprzez adriano66 » 12 maja 2013, o 17:19

idź zasięgnij porad na torencie do którego się doczepiłeś, albo ściągnij darmowego SFM ze Steam.
Tutorial masz tutaj http://www.youtube.com/user/SourceFilmM ... rid&view=0
Avatar użytkownika
adriano66
Kierownik do spraw mało ważnych
 
Posty: 6518
Dołączył(a): 24 stycznia 2008, o 12:40
Lokalizacja: Częstochowa


Powrót do Mam kłopot !

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

cron