Witaj na forum TF2.com.pl
Jeżeli jesteś nowy, pamiętaj, by przeczytać poradnik dla nowicjuszy.
Przed zadaniem pytania skorzystaj z wyszukiwarki i TF2 Wiki.

Za mało miejsca na dysku

Forum zagubionych i zdesperowanych ;) Twoje problemy rozwiążą profesjonalni sprzętowi i softwareowi wróżkowie :) Kłopoty ze sprzętem, systemem operacyjnym, jakaś grą ? to właśnie tu :)
Regulamin działu
Problemy z Team Fortress 2 zgłaszajcie w dziale Problemy z Team Fortress 2

Za mało miejsca na dysku

Postprzez krzak722 » 5 maja 2013, o 16:17

WItam mam problem. JAkiś czas temu odinstalowałem Tf2 i chciałem teraz ponownie pobrać i pograć, lecz gdy klikam instaluj i wybieram dysk itd pokazuje mi że mam za mało miejsca na dysku mimo ,że wyżej widzę : wymagane miejsce na dysku:12043 MB a posiadam na dysku :715067 MB, instaluje w folderze D:\SteamLibrary zrobionym specjalnie na tę okazję dlatego proszę o pomoc. Z góry dziękuje. :)
krzak722
 
Posty: 15
Dołączył(a): 8 listopada 2012, o 20:04

Re: Za mało miejsca na dysku

Postprzez hINDUs » 5 maja 2013, o 16:24

jeśli możesz to zainstaluj do tego folderu steama
Obrazek Obrazek
Ukryty tekst:
Avatar użytkownika
hINDUs
Przybysz z innej planety
 
Posty: 2647
Dołączył(a): 6 marca 2009, o 01:20

Re: Za mało miejsca na dysku

Postprzez krzak722 » 28 maja 2013, o 21:09

Ok, usunałem rejestr i steama i zrobiłem od nowa ale pojawił się nowy problem( jak zwykle :) ) przy 93 proc pojawia mi się - Błąd zapisu na dysku... Błagam pomóżcie mi :(
krzak722
 
Posty: 15
Dołączył(a): 8 listopada 2012, o 20:04

Re: Za mało miejsca na dysku

Postprzez alexpl » 28 maja 2013, o 22:01

Podaj parametry kompa, mi zawsze przy takiego typu problemach pomaga cleaner, oczyszcza on stare niepotrzebne pliki.

Obrazek

Avatar użytkownika
alexpl
Moderator
 
Posty: 630
Dołączył(a): 19 października 2012, o 22:40
Lokalizacja: Poznań

Re: Za mało miejsca na dysku

Postprzez Jordandc » 29 maja 2013, o 11:30

Nie chcę cię martwić ale błąd zapisu na dysku może oznaczać że dysk ma bady i powoli kończy sie jego zywot. Jeżeli jest to dysk zewnętrzny możesz spróbować zmienić kabel usb i podpiąć do innego gniazda. Jeżeli jest wewnetrzny spróbuj z ponownym podpięciem kabli.

Pobierz program CrystalDisk info. Sprawdź w jakiej kondycji się znajduje.
Jordandc
 
Posty: 431
Dołączył(a): 23 maja 2009, o 16:12
Lokalizacja: Pruszków


Powrót do Mam kłopot !

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron