Witaj na forum TF2.com.pl
Jeżeli jesteś nowy, pamiętaj, by przeczytać poradnik dla nowicjuszy.
Przed zadaniem pytania skorzystaj z wyszukiwarki i TF2 Wiki.

Problem z PPM

Forum zagubionych i zdesperowanych ;) Twoje problemy rozwiążą profesjonalni sprzętowi i softwareowi wróżkowie :) Kłopoty ze sprzętem, systemem operacyjnym, jakaś grą ? to właśnie tu :)
Regulamin działu
Problemy z Team Fortress 2 zgłaszajcie w dziale Problemy z Team Fortress 2

Problem z PPM

Postprzez venomTj » 21 listopada 2014, o 00:05

Witam!
Parę dni temu w TF2 pojawił się pewien problem. Na klasie snajper przestał poprawnie działać PPM, dokładniej po jego przytrzymaniu celownik włącza się i wyłącza zamiast zatrzymać się do czasu puszczenia przycisku. Na każdej broni używanej przez tą klasę celowanie staje się niemożliwe. Na klasie Gruby celowanie PPM pozostaje bez zmian i problemów. Dla pewności zmieniłem podstawowy przycisk na inny, lecz rezultat ten sam. Mysz jest w pełni sprawa, gdyż dzieje się to na każdej podłączonej do komputera.
Nie znalazłem podobnego tematu, może tutaj uda się rozwiązać ten problem.

Mysz: a4tech X-748K (X7)
venomTj
 
Posty: 1
Dołączył(a): 20 listopada 2014, o 23:41

Re: Problem z PPM

Postprzez Velture » 22 listopada 2014, o 07:44

Nie wgrywałeś jakiś konfigów?
Avatar użytkownika
Velture
 
Posty: 1772
Dołączył(a): 13 października 2010, o 02:38

Re: Problem z PPM

Postprzez koilek » 22 listopada 2014, o 17:27

Na sniperze przytrzymuje sie PPM????????

Obrazek

Avatar użytkownika
koilek
 
Posty: 199
Dołączył(a): 3 września 2011, o 18:07

Re: Problem z PPM

Postprzez Velture » 22 listopada 2014, o 19:22

koilek zepsułeś zabawę :D

Dobra skoro już dowcip się zepsuł to wiedz ,że nie trzyma się PPM na sniperze tylko się go klika.
Avatar użytkownika
Velture
 
Posty: 1772
Dołączył(a): 13 października 2010, o 02:38

Re: Problem z PPM

Postprzez hINDUs » 22 listopada 2014, o 19:37

Obrazek
twierdzi co innego =:P
Obrazek Obrazek
Ukryty tekst:
Avatar użytkownika
hINDUs
Przybysz z innej planety
 
Posty: 2647
Dołączył(a): 6 marca 2009, o 01:20


Powrót do Mam kłopot !

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron