szkoda mi ubera na dziecko z miotaczem ognia ;P może uda mu się 1 osobę zabić, a np. taki master to rozwali z 5

prophet36 napisał(a):Drugim przykladem jest ktokolwiek z veritas, wtedy medyk nawet nie kiwnie palcem jak sie palisz.
Ortho napisał(a):prophet36 napisał(a):Drugim przykladem jest ktokolwiek z veritas, wtedy medyk nawet nie kiwnie palcem jak sie palisz.
Tauntujemy.
silent napisał(a):Dodac trzeba moje ulubione sytuacje jak czesc przeciwnego teamu placze ,ze jak zawsze veritas w samym teame ale tak wszyscy robia kazdy woli pograc z kumplami wszczegolnosci ,ze nie chce mi sie na ts gadac z 12 latkiem o taktyce jak na mumble mam 2 ,3 kumpli ogarniajacych(i wonder) i przy tym swietnie sie bawimy:)
prophet36 napisał(a):[...] najgorsza rzecza jest medyk "prywatny" ktory lata za jedna osoba, [...]
prophet36 napisał(a):[...] kiedys mi sie zdarzylo jak gralem z kolegami z Fake (mario i wilku chyba) wzialem meda i tylko ich leczylem xD [...]
Qnik2 napisał(a):PS.uprzedzając odpowiedzi,rozumiem,veritas że czerpiecie z tego fun,ale zabieracie go innym i w 90% takich akcji psujecie balans gry,poza tym napisaliście o swoim punkcie widzenia i od razu wszyscy na hurra zaczęli was popierać
Powrót do Ogólnie o Team Fortress 2
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości