Witaj na forum TF2.com.pl
Jeżeli jesteś nowy, pamiętaj, by przeczytać poradnik dla nowicjuszy.
Przed zadaniem pytania skorzystaj z wyszukiwarki i TF2 Wiki.

Zmiana mapy przed uplywem pelnego mp_timelimit

Masz jakieś problemy techniczne ze swoim serwerem, nie wiesz jak coś zrobić? Zadaj tutaj pytanie a postaramy Ci się pomóc.

Zmiana mapy przed uplywem pelnego mp_timelimit

Postprzez ParsonS » 23 lutego 2013, o 16:32

Serwer zmienia mape na nastepna jezeli po zakonczeniu rundy pozostalo malo czasu do konca mapy (mp_timelimit)
Czyli przykladowo zajelismy wszystkie 6 punktow po kolei na cp_egypt, do konca mapy zostaly 4 minuty, serwer nie rozpoczyna kolejnej rundy tylko konczy mape i zmiana na nextmap.
Czy istnieje zmienna ktora okresla jaki to ma byc czas do konca mapy? Powiedzmy zeby dzialo sie tak kiedy zostala do konca jedna minuta a nie 4?
Tanie bronie strange, czapki i inne przedmioty na sprzedaż: TUTAJ
ParsonS
 
Posty: 216
Dołączył(a): 5 listopada 2011, o 18:05

Re: Zmiana mapy przed uplywem pelnego mp_timelimit

Postprzez Velture » 23 lutego 2013, o 17:46

Bez pluginu nie ruszysz tego. Jeśli runda miałaby się zacząć <5min do końca to mapa jest automatycznie zmieniana.
Nie odpowiadam na pytanie o tf2 na PW, GG, STEAM itp. Chcesz pomocy? Pisz posty na forum. Może kiedyś komuś pomogą.
Avatar użytkownika
Velture
 
Posty: 1772
Dołączył(a): 13 października 2010, o 02:38

Re: Zmiana mapy przed uplywem pelnego mp_timelimit

Postprzez ParsonS » 23 lutego 2013, o 18:11

Dzieki za szybka odpowiedz, a spotkales sie z takim pluginem? Google nie moze zrozumiec o co go pytam ;_;
Tanie bronie strange, czapki i inne przedmioty na sprzedaż: TUTAJ
ParsonS
 
Posty: 216
Dołączył(a): 5 listopada 2011, o 18:05

Re: Zmiana mapy przed uplywem pelnego mp_timelimit

Postprzez Mariano » 28 lutego 2013, o 10:38

Avatar użytkownika
Mariano
Darczyńca
 
Posty: 1635
Dołączył(a): 18 czerwca 2008, o 19:19
Lokalizacja: Silesia

Re: Zmiana mapy przed uplywem pelnego mp_timelimit

Postprzez adriano66 » 28 lutego 2013, o 11:21

Velture napisał(a):Nie umiesz używać googla. Znalezienie tego zajęło mi jakieś 10 sekund.

"Wiem, ale nie powiem!"

Rany, dajcie mu jakąś nazwę, nazwa pluginu nie musi wcale być jakaś oczywista, a timelimit w szukajce daje tylko 1 wynik, który nie koniecznie jest tym czego on szuka.
Avatar użytkownika
adriano66
Kierownik do spraw mało ważnych
 
Posty: 6518
Dołączył(a): 24 stycznia 2008, o 12:40
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Zmiana mapy przed uplywem pelnego mp_timelimit

Postprzez Mariano » 28 lutego 2013, o 13:37

Powiem ci, że nie wiem co to za plugin, ale grając na stajni widziałem, że mają tam coś co skraca czas nawet na pl_goldrush, która jak wiadomo może lecieć nawet godzinę.
Avatar użytkownika
Mariano
Darczyńca
 
Posty: 1635
Dołączył(a): 18 czerwca 2008, o 19:19
Lokalizacja: Silesia


Powrót do Konfiguracja serwerów

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron