Witaj na forum TF2.com.pl
Jeżeli jesteś nowy, pamiętaj, by przeczytać poradnik dla nowicjuszy.
Przed zadaniem pytania skorzystaj z wyszukiwarki i TF2 Wiki.

bf3 wymogi

W jakie inne gry gracie? Tutaj dyskutujemy na ten temat.

bf3 wymogi

Postprzez ponury94 » 1 listopada 2011, o 03:27

siema . mam pytanie czy na dwurdzeniowym procesorze , geforce gts 450 i ramami 2 giga bf3 będzie smigać :D
mam nadzieję [PRZEWIELKĄ ] ze tak . czekam na odp :D

Obrazek

Avatar użytkownika
ponury94
 
Posty: 86
Dołączył(a): 22 kwietnia 2011, o 20:01

Re: bf3 wymogi

Postprzez NI0CH » 1 listopada 2011, o 09:10

Wymagania minimalne

* System: Vista Service Pack 2 32-bit
* Procesor: 2GHZ Dual Core (Core 2 Duo 2.4GHZ lub Athlon x2 2.7GHZ)
* Pamięć: 2GB RAM
* Dysk: 20GB
* Grafika AMD: kompatybilna z DirextX 10.1 z 512MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 lub 6000, wydajność ATI Radion 3870 lub lepsza)
* Grafika Nvidia: kompatybilna z DirectX 10.0 z 512MB RAM (Nvidia GeForce 8, 9, 200, 300, 400 lub 500 z wydajnością Nvidia GeForce 8800 GT lub lepszą)

Konfiguracja zalecana

* System: Windows 7 64-bit
* Procesor: Quad Core CPU
* Pamięć: 4GB RAM
* Dysk: 20GB
* Grafika: kompatybilna z DirectX 11 z 1024MB RAM (Nvidia GeForce GTX 560 lub ATI Radeon 6950)

Kolego, google nie gryzie :) Możesz cobie przecież porównać.
NI0CH
 
Posty: 7
Dołączył(a): 9 lipca 2011, o 15:32

Re: bf3 wymogi

Postprzez enkr » 1 listopada 2011, o 11:05

tu masz link http://systemrequirementslab.com/cyri/ wybierz sobie Battlefield 3 i ci tam wyjdzie. Ja też mam geforce GTS 450, 8ramu ale używa tylko 3 bo mam 32-bitowy system mi powinno wejść na minimalnych i nie wiem bo mam wolny internet 100-250kb/s
enkr
 
Posty: 35
Dołączył(a): 5 lipca 2011, o 20:20

Re: bf3 wymogi

Postprzez WarrioR » 1 listopada 2011, o 11:30

a czy pojdzie na : intel core i5-2300 CPU 2.80 GHz , 4 GB RAM , Win 7 64-bit , GeForce GTS 450.
Siema jestem V3 i niewiem co ja tutaj robie :f
Lubie Grać :x
YAMAHA AEROX <3
Avatar użytkownika
WarrioR
 
Posty: 185
Dołączył(a): 18 grudnia 2010, o 19:26

Re: bf3 wymogi

Postprzez Mongol » 1 listopada 2011, o 11:55

Człowieku masz wyżej wymagania...

"Pójdzie"
Avatar użytkownika
Mongol
 
Posty: 475
Dołączył(a): 18 grudnia 2009, o 18:22

Re: bf3 wymogi

Postprzez thorus197 » 1 listopada 2011, o 15:30

Tyle że te "sprawdzacze" (linki) są o dupe rozbić.. Czasami powie prawdę, czasami nie..
thorus197
 
Posty: 44
Dołączył(a): 20 listopada 2009, o 17:04

Re: bf3 wymogi

Postprzez BigL » 1 listopada 2011, o 15:47

zawsze mozna sciagnac pirata przed kupieniem oryginalu zeby zobaczyc czy chodzi :)
BigL
 
Posty: 95
Dołączył(a): 1 września 2009, o 12:43
Lokalizacja: Warszawa


Powrót do Inne gry, nie tylko na Steam

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron