Witaj na forum TF2.com.pl
Jeżeli jesteś nowy, pamiętaj, by przeczytać poradnik dla nowicjuszy.
Przed zadaniem pytania skorzystaj z wyszukiwarki i TF2 Wiki.

Problem z BC2

W jakie inne gry gracie? Tutaj dyskutujemy na ten temat.

Problem z BC2

Postprzez Qens » 27 lipca 2011, o 22:31

Witam nie chce mi sie rejstrować na innych forach więc napisze tutaj. Problem polega na tym gdy odpalam bc2 pisze mi że mam niezaktualizowaną wersje gry. No wiec klikam aktualizuj czy jakoiś tak. Pojawia sie komuniakt że nie udało sie zaktualizować. Wie ktoś jak to naprawic? Z góry dziękuje.
*rozmowa głosowa*
Qens: Ja wale
Pepesh: Też bym chciał.
Qens
 
Posty: 400
Dołączył(a): 25 lutego 2011, o 15:01

Re: Problem z BC2

Postprzez milkshake » 27 lipca 2011, o 23:51

Może reinstall?
Avatar użytkownika
milkshake
 
Posty: 69
Dołączył(a): 12 stycznia 2009, o 15:40

Re: Problem z BC2

Postprzez Qens » 28 lipca 2011, o 00:24

Ok spróbuje :D
*rozmowa głosowa*
Qens: Ja wale
Pepesh: Też bym chciał.
Qens
 
Posty: 400
Dołączył(a): 25 lutego 2011, o 15:01

Re: Problem z BC2

Postprzez trawa » 28 lipca 2011, o 11:04

Myśl rodzi herezję. Herezja wymaga odkupienia.
Nie lękam się zła, bowiem jestem uosobieniem lęku.
Avatar użytkownika
trawa
Ordo Malleus
 
Posty: 719
Dołączył(a): 3 października 2007, o 16:37
Lokalizacja: City 71

Re: Problem z BC2

Postprzez Mongol » 28 lipca 2011, o 11:14

Co wy macie z tym reinstalem? . Jak ci się komputer zawiesi albo coś to usuwasz windowsa i stawiasz system od nowa?
Avatar użytkownika
Mongol
 
Posty: 475
Dołączył(a): 18 grudnia 2009, o 18:22

Re: Problem z BC2

Postprzez hINDUs » 28 lipca 2011, o 16:14

heh, jedyne co komputerowy troglodyta potrafi zrobić, a że w większości przypadków to nawet działa to sobie radzą jak mogą ;)
Obrazek Obrazek
Ukryty tekst:
Avatar użytkownika
hINDUs
Przybysz z innej planety
 
Posty: 2647
Dołączył(a): 6 marca 2009, o 01:20

Re: Problem z BC2

Postprzez Qens » 28 lipca 2011, o 20:53

Ok zrobiłem reinstallke i jak gdziekolwiek wale ( probowalem na kazdym dysku)
wyswietla mi sie komunikat ze nie mozna odczytac jakiegos tam pliku sprawdz czy masz do niego dostęp. ( dokładny komunikat podam zaraz)
Co zrobić?
*rozmowa głosowa*
Qens: Ja wale
Pepesh: Też bym chciał.
Qens
 
Posty: 400
Dołączył(a): 25 lutego 2011, o 15:01

Re: Problem z BC2

Postprzez trawa » 28 lipca 2011, o 21:26

Przeczytaj komunikat i pogóglaj na temat błędu.

Możesz jeszcze ściągnąć Orign (były EA Download Manager), zaloguj się używając swojego konta EA, skonfiguruj, wpisz klucz do BC2 i ściągnij aktualną wersję BC2.
Myśl rodzi herezję. Herezja wymaga odkupienia.
Nie lękam się zła, bowiem jestem uosobieniem lęku.
Avatar użytkownika
trawa
Ordo Malleus
 
Posty: 719
Dołączył(a): 3 października 2007, o 16:37
Lokalizacja: City 71

Re: Problem z BC2

Postprzez failedmission » 28 lipca 2011, o 21:30

Zrób tak jak mówi trawa.
failedmission
 
Posty: 9
Dołączył(a): 15 maja 2011, o 17:01

Re: Problem z BC2

Postprzez slavio27 » 7 sierpnia 2011, o 13:55

Jeżeli można to podepne się do tematu. Otóż kupiłem sobie na allegro klucz do BC2. Zainstalowałem origin, wpisałem klucz-pojawiła się wersja gry do ściągnięcia. Ściągnąłem. Wszystko super, tylko że po uruchomieniu gry mogę grać tylko w singla. Jeżeli kliknę grę sieciowa, pojawia się okienko logowania ( przecież jestem do jasnej cho...zalogowany, bo nie wychodziłem z origin), a po zalogowaniu gra prosi o podanie klucza. Jeżeli go wpisze to otrzymuje komunikat, ze klucz jest już używany. Szlak mnie trafi-jeżeli sprzedawca zrobił mnie w balona, to jakim sposobem origin po sprawdzeniu klucza dodał grę do mojego konta. Co robię źle? Pomożecie?
[/url]Obrazek
Avatar użytkownika
slavio27
 
Posty: 105
Dołączył(a): 21 marca 2009, o 17:18

Re: Problem z BC2

Postprzez trawa » 7 sierpnia 2011, o 14:23

Origin nie jest wymagany do grania w BC2, więc gra nie bierze z niego danych do logowania i musisz się zalogować ręcznie. Na pewno logujesz się na to samo konto co na Origin? Spróbuj za jakiś czas wpisać ten klucz w grze, czasem zdarzają się takie wałki. Jeśli to nie pomoże wal do sprzedawcy albo do supportu EA (tylko nie chwal się, że to klucz z allegro).
Myśl rodzi herezję. Herezja wymaga odkupienia.
Nie lękam się zła, bowiem jestem uosobieniem lęku.
Avatar użytkownika
trawa
Ordo Malleus
 
Posty: 719
Dołączył(a): 3 października 2007, o 16:37
Lokalizacja: City 71


Powrót do Inne gry, nie tylko na Steam

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron