Strona 1 z 2

Gang Garrison 2

PostNapisane: 11 lutego 2009, o 18:56
przez prophet36
www.ganggarrison.com
Gra waży około 7MB.

Podrobka TF2, 2D, z przestarzala grafika, oraz dzwiekami :P Jest kilka serwerow do wyboru do gry, fajnie wygloda 2FORT zaprojektowany w stylu 2D. Mozna grac kazda klasa, z taka roznica ze kazda ma tylko 1 bron (podstawowa zwykle) oraz czasami mozliwosc alternatywna (jak wciśniesz prawy przycisk myszy).

Jako, ze niektorzy mogliby miec problem, to napisze od razu konfiguracje klawiszy: WSAD - ruch, SHIFT - tabelka z wynikami, Z,X,C - rozne komendy "glosowe" (tutaj jako chmurki), E - medyk!, N - zmiana teamu, M - zmiana klasy.

Re: Gang Garrison 2

PostNapisane: 11 lutego 2009, o 19:11
przez Chojny
BYŁO!

Re: Gang Garrison 2

PostNapisane: 11 lutego 2009, o 21:20
przez adriano66
Ale cały czas aktualizują :)

Re: Gang Garrison 2

PostNapisane: 11 lutego 2009, o 21:32
przez jojok21
Dobre to, gdyby tylko tak nie lagowało i z opóźnieniem reagowało na ruchy... to sterowanie jest tragiczne.

Re: Gang Garrison 2

PostNapisane: 14 lutego 2009, o 23:50
przez Lord_Ader
Hmmmm... na Viscie jakieś błędy wyskakują :/

Re: Gang Garrison 2

PostNapisane: 15 lutego 2009, o 00:59
przez prophet36
Ja tez nie moglem odpalic wyszukiwarki serwerow, grajac w to na Viscie.

Re: Gang Garrison 2

PostNapisane: 15 lutego 2009, o 10:46
przez milkshake
Ja nawet na XP nie moge wyszukiwać serwerów... :?

Re: Gang Garrison 2

PostNapisane: 15 lutego 2009, o 10:46
przez jojok21
U mnei na Viście Premium 32 bitowej wszystko ok z serwami, ale jak już wspomnałem sterowanie jest tragiczne w obecnej wersji.

Serwery Gang Garrison 2

PostNapisane: 15 lutego 2009, o 11:12
przez jereksel
Czy ktoś zna serwery tej gry. Bo jak włączam lobby to mi pokazuje 0.

Re: Serwery Gang Garrison 2

PostNapisane: 15 lutego 2009, o 11:52
przez prophet36
Sproboj wlaczyc lobby, wyjsc do menu (klawisz ESC) i znowu dac lobby. Mi to czasem pomaga, jak sie serwery nie wyswietlaja.

PS. Moglby admin wrzucic to do normalnego tematu GG2.

Re: Serwery Gang Garrison 2

PostNapisane: 15 lutego 2009, o 11:55
przez jereksel
Mam włączone lobby, ale to nic nie daje

Re: Gang Garrison 2

PostNapisane: 15 lutego 2009, o 15:40
przez yoy
Śmieszne... a jak rozpakować mapy bo nie łapie tego co oni tam napisali (mi ładnie śmiga)

Re: Gang Garrison 2

PostNapisane: 15 lutego 2009, o 15:50
przez adriano66
wypakować do folderu maps ?


...

Re: Gang Garrison 2

PostNapisane: 15 lutego 2009, o 19:53
przez yoy
taa dzięki za pomoc

Gang Garrison 2, czyli TF2 w 8-bit

PostNapisane: 3 czerwca 2010, o 14:33
przez Adshi
Strona gry: http://www.ganggarrison.com/
Mi się podoba, a wam? :mrgreen: