przez onybic » 7 sierpnia 2008, o 02:13
ogolnie te caly staty ze tak brzydko sie wyraze, zjebaly medykow. nikt nie gra medem, poniewaz sie to kompletnie nie oplaca, dzisiaj chociazby pogralem sobie medem, to ktos (*nie pamietam kto*) spytal mnie czemu nim gram, przeciez to sie nie oplaca i mi punkty spadna... i taka prawda gra medykiem teraz z tymi *zle ustawionymi* statami jest bezcelowa. na innych serwerach za uber dostaje sie punkty, tutaj nie, za asyste dostaje sie pkt normalne jak i specjalne za asyste medyka, tutaj tylko normalne 2 pkt niezaleznie kogo sie zabilo.
przyznam, znowu mnie naszla chec na granie medem, ale na takim serwie jak neostrada to jest po prostu bezcelowe.. bo co zrobi jeden medyk na 15 osob? wielkie G. szczegolnie ze trafiaja sie tacy gracze, ze szkoda gadac *dzisiaj np. zabilem wiecej przeciwnikow pila niz soldier z mojego teamu, ktory gral od poczatku mapy..*
a wracajac do tematu statow, ktos moze powiedziec "sie nie oplaca, ale to co i tak ludzie lubia grac medem", tutaj pojawia sie psychologiczny aspekt tego wszystkiego, 90% ludzi lubi rywalizacje, lubi byc pierwszym, najlepszym= miec najwiecej punktow na serwerze, byc pierwszym w rankingu i wlasnie zeby nie stracic swoich cennych punktow nie biora medow.
tak wiec albo zmienicie ustawienia tych statow, albo neozdrada na zawsze pozostanie z okzajonalnymi* medykami..
*takimi jak ja, ktorym sie po prostu juz nudzi zabijanie.