Watek jak na ETF2L w sprawie limitu Demo do 1.
Dla mnie glupota - jakikolwiek limit. Na FFA ofkz.
Np. na neo limit jest z dupy. IMHO. 2pyro, 2 snajperow, ale soldow moze byc nawet 10, bo Zuko gra i lubi solda, wiec moze ich byc w pizdu. Ile razy bylo tak, ze wchodze na neo chce sobie wziac pyro, nie moge bo juz 2 wzietych, walic to, to snajper - o_O tez nie moge bo juz dwoch wzietych, a limit jest 2och

Zazwyczaj gram tam 5 min i wychodze, bo mnie to drazni.
No faktycznie, pyro po updacie jest niemal niezniszczalny

bullshit. Jak ma backburnera to przeciwko soldowi czy demo nadal nie ma wiekszych szans - o ile wiedza jak sie to robi.
Jeszcze to, ze teraz pyro rozwala dzialka o wiele szybciej. lol - moze backburner daje kryty od tylu, ale kryty raczej nie dzialaja na dziala, co nie ?
I nie nie mowie, ze jest spoko, bo tez mnie to drazni jak np widze 4 pyro, ktorzy leca tylko za jednym kolesiem, ale wystarczy zmienic taktyke i juz jest po problemie.
Co mnie najczesciej drazni ostatnio ? to, ze np biore snajpera - zabijam np jednego koelsia i z tylu wybiega mi pyro jadac BB po plerach. I co w tym dziwnego ? Jak ♥♥♥♥♥♥♥♥ grajac w np 12 osob w druzynie mozna dopuscic do tego, ze pyro na 2fort wbiega mi na plecy ?
Na polskich FFA wyglada to tak, ze jest kilku ludzi, ktorzy sie znaja i zazwyczaj graja tylko ze soba majac reszte w D, a jak dostaja to strasznie maja pretensje do reszty.
Dziwi mnie tez fakt, ze jak byl update meda to nikt nie dawal limitow - a dlaczego? bo med nie jest ofensywny i w koncu pojawili sie medycy na servach - tylko dlatego.
Takze dla mnie limity sa smieszne i tyle.
I ostatnia sprawa - wiekszosc ktora teraz gra pyro noobi strasznie, a ze wy nie dajecie sobie z nimi rady to wasz problem. Mi tam nie przeszkadzaja. Po to sa te klasy zeby nimi grac, a nie blokowac.