Witaj na forum TF2.com.pl
Jeżeli jesteś nowy, pamiętaj, by przeczytać poradnik dla nowicjuszy.
Przed zadaniem pytania skorzystaj z wyszukiwarki i TF2 Wiki.

"server nie odpowiada"

Forum dotyczące serwerów Team Fortress 2 i wszystkiego co z nimi związane.

"server nie odpowiada"

Postprzez Li$ek » 11 stycznia 2009, o 17:45

Witam!

Mam taki problem że robie dedicated server CSS,DOD i no jacha TF 2 i ja moge na niego wejść.Lecz moi klanowicze nie mogą wejść na server przez "dołącz do gry".Pokazujee napis taki jak w temacie.

Nie wiem co robić :(

Pozdrowienia dla każdego Teefowca.
moje ID Steam:ognisty_lis.
Who Touch My Sasha?All Right...Who touch my gun?!
Li$ek
 
Posty: 4
Dołączył(a): 3 stycznia 2009, o 18:46

Re: "server nie odpowiada"

Postprzez Lawi » 11 stycznia 2009, o 18:55

Po prostu podaj im ip i niech wchodzą przez konsole.
Avatar użytkownika
Lawi
 
Posty: 57
Dołączył(a): 21 września 2008, o 07:24

Re: "server nie odpowiada"

Postprzez try_play » 11 stycznia 2009, o 22:49

Jeżeli niewiadomo co to konsola bądź jak wejść w konsole to OPCJE ---> Zaawansowane ---> Konsola ----> Włącz (zaznacz) ;) poradzisz sobie ^^ licze na Ciebie;) :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
try_play
 
Posty: 12
Dołączył(a): 5 stycznia 2009, o 21:24
Lokalizacja: eop

Re: "server nie odpowiada"

Postprzez Art » 12 stycznia 2009, o 00:35

Masz publiczne IP?
Avatar użytkownika
Art
Darczyńca
 
Posty: 647
Dołączył(a): 1 stycznia 2008, o 13:03
Lokalizacja: Ruda Śląska


Powrót do Serwery Team Fortress 2

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

cron