Hedrox_PL napisał(a):NIE MAM NAJMNIEJSZEGO POWODU ANI CHĘCI BY SIĘ WAM TŁUMACZYĆ ŻE NIE JESTEM CHEATEREM
Fajnie, że caly czas to robisz.
Hedrox_PL napisał(a):ale za granicą:P bo tam to jest POZIOM... a na polskich serwach gram od niedawna ale i tu już mnie znają
Gowno prawda. Powiem tak: w polsce w porownaniu z zagranica poziom FFA jest lepszy, ale za to w polsce nie ma klanow poziomu zagranicznych (chodzi mi o te najlepsze klany, np reprezentacja

). A tak w ogole, to znam cie z FFA, grasz chyba pod nickiem [U] Hedrox, grasz czesto pyro albo chyba demomanem i jestes kompletny noob, a jak ci sie udaje byc na topie to nie podniecaj sie tak, wcale to nic nie musi znaczyc. I nie mow jaki to pr0 jestes ze cie za to banuja bo nie ma takich osob, predzej by sie takie osoby znalo! I nie wyobrazam sobie takiego MEGA EXTREME PRO ktorego TRZEBA ZBANOWAC. Skoro napisales ze na polskich serwach poziom slaby a na zagranicy dobry to mozna jeden wniosek wyciagnac, ze ty myslisz ze jestes pro, bo wlasnie jedziesz swoje polskie totalne nooby, a zagranica sami pro normalnie sa...
Spadaj koles, idz sie lecz, pozdrawiam i pocwicz.