Dziekuje Dziekuje xD Mam nadzieje ze to slowa twojej dziewczyny a nie twoje bo troche gejowsko by to wyszlo . Ty tez nooczku niczego sobie :* xD ktos dalej chce cos komus powiedziec ? ;] zapraszam zapraszam !
A tak p.s Admini naszego forum dawajcie swoje zdjecia ! Trawa juz byl. Czekam na morsia Zuka. Hara ! :] dawac dawac a nie tylko zamykacie POKAZCIE SIE !
Nooky oszuscie - na naszej klasie powiedziales ze Kluska to Hasiula i wprowadziles mnie w blad ja myslalem ze Klusk z takim przepitym glosem wyglada na manela, a tu taka laska z niego szczegolnie w ponczoszkach
hehe dzieki z przepitym glosem. To ze mam glkos jak 40 letni pedofil nie znaczy ze nim jestem ^^ Nooki zuka widziale,m kiedys ale chcialbym zeby wkleil jakies aktualne swoje zdjecie ;] cos nowego i tak samo reszta... wkoncu faktucznie fajnie by bylo widziec z kim sie gra;] chociaz Ci najstarsi gracze ;]
Master- A co do ponczoch to pijany bylem i dawno temu to bylo ;P i wszystk przez ta blondynke obok (zwana gdzieniegdzie Moja dziewczyna:P)
Oj nooky przeginasz sobie jeszcze trochę i przestaniesz być moim kolegom:) A drake do zlinczowania za pokazywanie moim prywatnych fotek xD Zaraz wkręcę Wam drake ;P UP: Ju poszło PZDR
Ostatnio edytowano 9 października 2008, o 13:50 przez Hasiula, łącznie edytowano 1 raz
no to wiemy ze hasia i drake to para geji bo jak inaczje wytlumaczyc ze jeden dal z djecie drugiego i vice versa ;] ? a tak powaznie to dospamowuje tego posta zeby temat nie znikl z czolowki bo moze byc ciekawy ! I PRZYPOMINAM ! DAWAJCIE ZDJECIA LUDZIE DAWAJCIE !